Clippers tap for Suns sår tvil om håpet om NBA-mesterskap

Kawhi Leonard og Paul George nærmet seg midtbanen før søndagskveldens start på Crypto.com-arenaen, den ene trofaste, den andre i ferd med å snakke. Clippers-stjernene ble bedt om å henvende seg til publikum før lagets første kamp, ​​og George var kort da Leonard nikket.
Som sett gjennom hele søndagen, slet Clippers med å holde tritt med Phoenix i deres tap på 112–95, og i kamp 2 måtte Clippers svare på noen spørsmål før de drømte om et mesterskap.

Paul George endte med 40 poeng uten Kawhi Leonard og John Wall, og Clippers forsinket sitt sene klimaks i en seier over Sacramento Kings.
Hvordan balanserer Clippers ved å bruke startsenteret Ivica Zubac med hyppigheten av å erstatte ham med et mindre lag? Ved å bruke tradisjonelle store pucker gjennom hele kampen, kvalt Phoenix Clippers for returer i første omgang for å ta en 20-poengs ledelse, med deres starter Deandre Ayton som en gang klarte å snappe ballen fra Jackson.
Kanskje viktigst, er dette et eksempel på å bli fort sliten, eller følger ikke Clippers trener Tyrone Lius instruksjoner utenfor sesongen om at til tross for alt talentet deres, vil de ikke yte sitt beste hvis de ikke gir alt?
"Du kan ikke starte kampen slik, spesielt hvis du vil starte med en defensiv mentalitet," sa Liu. «Det er ingen unnskyldning for oss å spille back to back. Alle spiller rygg mot rygg. Vi må bli bedre.
John Wall sier at han føler seg bra fysisk og spiller bra, «bortsett fra Shaqs straffekast».

På samme måte kritiserte George forsvaret – han sa at forsvaret med ballen suger, og forsvaret uten ballen suger.
Leonard spilte sin andre kamp i sesongen, der han spilte 21 minutter og hadde 11 poeng, 6 returer og 2 assists, 7 poeng nær frikastlinjen. En natt etter at George scoret 40 på 39 minutter for å slå Sacramento, spilte han 34 minutter og scoret 16 poeng.
Jackson scoret ikke, bommet fem ganger på 24 minutter og hadde to assist. Wall begynte å varme opp på grunnlinjen tidlig i andre omgang, med Wall som tok over som nummer én ballfører sammen med George og Leonard. En kveld var Walls mest bemerkelsesverdige bidrag under våpenhvilen i Sacramento en sidelinjerådgiver han ga Norman Powell da startende quarterback var 3-mot-18 tidlig i sesongen, sa Liu før avspark.
"Norm var ikke fornøyd med seg selv, men [Wall] snakket med Norm og sa bare: "Fortsett å spille, fortsett å spille," sa Liu før spillet startet.
«Hvis du skyter riktig og aggressivt, er alt bra. Du kommer ikke til å gå glipp av hvert skudd.»
"Du vet, Michael Jordan og jeg gjør ikke hvert skudd, vet du?" Sa Lou Powell. "Og vi er de beste to i verden, så du må fortsette, vet du?"
Powell gikk 4 av 9, og fulgte Lius råd om å holde seg aggressiv, som noen ganger fungerte - og la seg og savnet Leonards enkle dunk -overgang i tredje kvartal - noen ganger ikke - prøvde å få ballen ut. Overlevert til Zubak for kvelning.
Lou trengte ikke å fortelle Wall for å fortsette å presse. Clippers var nede på 11-0 og scoret ikke i løpet av de tre første minuttene av spillet, og da Wall kom inn i retten i løpet av de første åtte minuttene, slo Booker Clippers 14-10, og presset Suns 'ledelse enda lenger. .
Clippers' dybde lar dem ta Kawhi Leonard fra benken og spille dusinvis av lagkombinasjoner mens de fokuserer på å bygge tittelkandidater.
Veggen ga den manglende køen. Hans første pasning var den perfekte pasningen til George for en dunk. Hans første pause var et rush på full bane, Wall prøvde å få ballen til midjen og var modig, til tross for tilbakeslaget. Wall var ikke perfekt, han gjorde 1 av 5 straffekast, men han hadde 17 poeng på 7 av 12 skudd.
Leonard spilte 7 minutter i tredje kvartal, og fortsatte mønsteret av sitt første spill på benken, hvor han gjorde erstatninger i tre deler på omtrent 7 minutter hver - halvparten til slutten av første omgang, deretter den tredje. halv. Lukk minutter.
Prep Rally er dedikert til Socal High School atletisk opplevelse, og gir deg score, historier og et bak kulissene til å se på hva som gjør Prep friidrett så populært.
Andrew Grave er en Clippers-beatforfatter for Los Angeles Times. Han begynte i The New York Times etter å ha dekket amerikansk fotball og friidrett ved University of Oregon. Han er utdannet ved University of Oregon og vokste opp på Oregon-kysten.

Innleggstid: 25. oktober 2022