Kawhi Leonard kommer fra benken mot Los Angeles Clippers over Lakers

LOS ANGELES — Etter å ha gått glipp av hele forrige sesong, bestemte Kawhi Leonard seg for å vente litt før han returnerte til Los Angeles Clippers, noe som gjorde ham til en svært etterlengtet spiller.
Leonard, som ble med på laget for første gang, bestemte seg for å ikke starte, i håp om å få mest mulig ut av den begrensede spilletid hans. Han fullførte til slutt da Clippers slo Los Angeles Lakers igjen. Leonard scoret 14 poeng, inkludert en 21-fots hopper med 52,3 sekunder igjen, i en 103-97 seier på Crypto.com Arena.
Clippers slo sine rivaler på lineouten for åttende gang på rad, til tross for at spillerne på laget deres ikke kom inn i kampen før 6:25 av andre kvartal og spilte tre minutter i totalt 21 minutter.
"Det er lenge siden," sa Leonard om sin forventning til spillet. "Men jeg ventet 82 kamper i fjor, så jeg forventet ikke at 15 minutter skulle være så lenge."
I kamp 1, etter å ha revet det høyre fremre korsbåndet i kamp 4 i andre runde mot Utah Jazz 14. juni 2021, er Leonard på benken for første gang siden han spilte for San Antonio Spurs i november 2013.
Leonard sa at han bestemte seg for ikke å starte sluttspillet etter å ha sjekket dataene og kjørt simuleringer i praksis. De ønsker å maksimere returminuttene hans, få ham på gulvet og fullføre kampen i de høyeste scoringsfasene.
"Da jeg startet, satt jeg i 35 minutter i sanntid," sa Leonard om å starte og fortsatt kunne fullføre spillet. «Den er for lang. Så jeg tror bare det er det beste scenariet. Men vi får se hvordan det går.»
Endelig tilbake på banen, kastet Leonard ikke bort tiden. Han begravde sine to første skudd, begge fra middels rekkevidde, hvor han ofte liker å spille.
«Den første [Leonard] fikk spretten, gikk fra kyst til kyst og slo den lille patenten sin, sa John Wall, 15, i sin første kamp siden 23. april 2021. Kastet 7 av 7 og scoret 15 poeng på 24 minutter . «For ham handler det om rytme og rytme.
"Han er som en maskin, han jobber med tingene sine, han holder seg til det han vil gjøre. Og han tar det i grunnen som en treningsøkt. Han ser ikke ut til å se noen foran seg. Alt handler om ham. forsvinning eller skyting."
Leonards trepoengere har ingen rytme, og han er 1-for-4 fra feltet. Men han gjorde noen viktige grep, ble angrepet av LeBron James sent i fjerde kvartal og traff en hopper med mindre enn ett minutt igjen etter at Lakers lukket en ledelse på 15 poeng i andre omgang. punktbuffer.
«Jeg har gjort dette før,» sa Leonard da han gikk av benken. «Det var slik jeg startet min karriere. Her er hvordan jeg tok det mentalt. Oppførte meg som om jeg var i trøbbel, og så snart jeg signerte i andre kvartal var det på tide å spille basketball.
Leonard innrømmet at han kanskje ikke spiller minst én av de rygg mot rygg-kampene i Sacramento og hjemme mot Phoenix denne helgen.
"Du må spille minutt for minutt gradvis for å styrke det fremre korsbåndet," sa Leonard. «Når du begynner å spille det første 38-minutters spillet, kan det lett bli svakere, men jeg lytter til legen.
Når det gjelder hvor lenge han planlegger å spille fra benken, sa Leonard at han kanskje må øke minuttene til rundt de 34,1 minuttene han hadde i gjennomsnitt i sesongen 2020-21.
"Det handler om hvordan kneet mitt reagerer," sa Leonard. "Vi får se hvordan det går i morgen og deretter bygges opp over tid, og jeg begynner å legge til flere minutter, og når jeg er klar til å spille 35 minutter – jeg tror jeg har spilt 33 minutter når jeg er frisk – er det ca. med tiden vil du se hvordan jeg begynner.»

Innleggstid: Nov-03-2022